Декларация за поверителност на личните данни

Нашият ангажимент за поверителност

Вашата поверителност е важна за нас, затова държим да бъдете запознати с начините, по който се събира и използва информацията ви.

За да направим това известие достъпно и лесно за намиране, ние го поставяме на нашата начална страница и навсякъде, където може да бъде поискана лична информация.

Информацията, която събираме

Това известие се отнася за цялата информация, събрана или предоставена на уебсайта www.govoriteli.com.

Когато се свързвате с нас, чрез формата за запитване „Звукови бобини по поръчка“ или контактната форма в уебсайта вие ни предоставяте следната лична информация:

  • Име
  • Имейл адрес
  • Телефонен номер

Как използваме информацията

Използваме информацията, която ни предоставяте за себе си, само за да отговорим на ваше запитване за продуктите и услугите предлагани от нас. Ние не споделяме тази информация с външни страни.

Използваме вашият имейл адрес за отговор на изпратени към нас електронни писма. Вашият имейл адрес не се използва за никаква друга цел и не се споделя с външни лица.

И накрая, никога не използваме или споделяме предоставената ни лична информация, по начини, които не са свързани с описаните по-горе.

Нашият ангажимент към сигурността на данните

За да се защити информацията която ни предоставяте, да се  предотврати неоторизиран достъп до нея и да се гарантира правилното и използване са предвидени подходящи процедури.

Как да се свържете с нас

Ако имате други въпроси или притеснения относно тези правила за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас:

Телефон: 0887 701 820
Email: govoriteli.com@abv.bg